List of the things i need to invent: [TÄIENEB AEG-AJALT]

23 juuni

Ütleme siis nii, et meie ebatäiuslikus maailmas on puudu nii mõnestki asjast, seega olen võtnud enda peale kohuse need asjad siia maailma leiutada. Nimekiri pole tähtsuse järjekorras ega midagi ning kes teab millal ma nende asjadega valmis saan. 😀

1. Nipsupulber – lihtlabane pulber, mida sõrmede vahel nipsutades saab kasutada n.ö transpordivahendina – mõtled mingile kohale või ütled kindla aadressi valjuhäälselt, nipsutad pulbrit sõrmede vahel ning järgmisel hetkel oled soovitud kohas.

2. Geeniustabletid NEZ – võttes tableti suudab inimene kasutada 100% oma ajust 20% asemel. Muutub praktiliselt geeniuseks – mäletab kõike mida on kunagi kuulnud, lugenud, öelnud, õppinud ja suudab näiteks muusikariistu või keeli õppida ära väga-väga lühikese ajaga. Tablettide prototüüp on filmist “Limitless”, aga ilmselgelt oleksin piisavalt geenius, et ilma kõrvalnähudeta tabletid teha.

3. Unenägude salvestaja – Nagu nimigi ütleb salvestab nähtud unenägusid, nii et on võimalik neid ärgates üle vaadata. Leiutise välimusele ei ole veel mõelnud – võib olla midagi kiivri või mütsi sarnast?

4. Miksinaator – specially for Maris Kurvits, kes tahab alati teada miks üks või teine asi nii on. Põhimõtteliselt masin, mis vastab igale MIKS’iga algavale küsimusele maailmas alates, MIKS ROHI ON ROHELINE? ja lõpetades MIKS MA KUKKUSIN? küsimustega.

5. coming soon

[ kui mul midagi leiutamist väärivat pähe tuleb, siis täiendan. ]

Lisa kommentaar